Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER/ETKİNLİKLER

Personellerimiz Erasmus+ Kapsamında Yurtdışında Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketliliklerine Katıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi akademik ve idari personelleri, Erasmus personel hareketliliği programı kapsamında çeşitli ülkelerde eğitim alma ve ders verme etkinliklerine katılarak üniversitemizi başarıyla temsil ettiler. Program dahilinde personellerimiz 2024 yılında Polonya, Macaristan, Letonya, Kuzey Makedonya ve Romanya gibi ülkelerde farklı eğitim kurumlarında görev alarak hem bilgi ve deneyimlerini artırdılar hem de uluslararası akademik işbirliklerini güçlendirdiler.

Bu süreçte, Yozgat Bozok Üniversitesi personelleri, katıldıkları eğitim programları sayesinde kendi alanlarında en son gelişmeleri takip etme ve yeni öğretim yöntemlerini öğrenme fırsatı buldular. Ayrıca, ders verme etkinliklerinde bilgi ve deneyimlerini uluslararası öğrenci ve akademisyenlerle paylaşarak, bilgi birikimlerinin küresel düzeyde yayılmasına katkıda bulundular.

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü, Erasmus personel hareketliliği programının üniversitenin akademik kalitesini artırmada önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, bu tür uluslararası etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Üniversitemiz, bu tür programlar aracılığıyla uluslararası düzeyde tanınırlığını artırmayı ve akademik personelinin küresel düzeydeki bilgi ve deneyimlerini zenginleştirmeyi hedeflemektedir.

7.08.2024 14:56