Yozgat Bozok Üniversitesi

DUYURULAR

2023 YILI ERASMUS KA171 ULUSLARARASI KREDİ HAREKETLİLİĞİ PROJE BAŞVURUMUZ KABUL EDİLDİ!

Uluslararası iş birimlerine ve değişen programlarına yönelik çabalarımızla uluslararasılaşma hedeflerimize ulaşma kapasitemizi güçlendiriyoruz.

Kabul edilen proje başvurusuyla Yozgat Bozok Üniversitesi, ERASMUS KA171 kapsamında Avrupa dışı ortak ülkeler içeresinde bulunan Azerbaycan üniversiteleri ile öğrenci ve personel değişimi için hibe almaya hak kazandı.

Erasmus KA171 Uluslararası Kredi Hareketliliği Nedir?

Erasmus Uluslararası Kredi Hareketliliği, ortak ülkeler (Dünya Ülkeleri) ile hareketlilik faaliyeti olup, yükseköğretim öğrenci ve personeline diğer bir ülkede öğrenme ya da mesleki deneyim edinme imkânı sunan bir faaliyet türüdür. Erasmus KA171 programı, AB hedefleri ile kurumların ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda üniversitelerin akademik bölümleri arasında öğrenci ve personel değişimini desteklemektedir.

ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ