Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER/ETKİNLİKLER

ERASMUS DAYS (13-15 EKİM)

#ErasmusDays 2022, 13, 14 ve 15 Ekim'de Avrupa ve dünya çapında gerçekleşecek! Bu uluslararası kutlama çok basit bir konsepte dayanmaktadır: vatandaşlar, paydaşlar, medya ve politika yapıcılar için görünürlüğü artırmak amacıyla Avrupa değerlerini, hareketliliğin faydalarını ve Erasmus+ projesinin sonuçlarını tanıtmak için üç özel gün boyunca sizlerle.
#ErasmusDays'de geçen yıl 67 ülkede 5.670 etkinlik düzenlendi. 2022 yılında, 35. yıl dönümü ve Avrupa Gençlik Yılı doğrultusunda "Avrupa değerlerimizi bugünün ve yarının gençleriyle paylaşmak: 35 yıl ve daha niceleri var" sloganıyla #ErasmusGünü'leri düzenleniyor. Bizde YOBU ailesi olarak erasmus günlerinde ana kampüsümüzde düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Organizasyon ayrıntılarını duyurulardan takip edebilirsiniz.

Yer: Erdoğan Akdağ Kongre Merkezi

2.10.2022 11:32